Tvoja
kariera pri nas

Postani član W&K-jeve družine tudi ti!

Tvoja priložnost

Raznoliko delo v družinskem podjetju z globalno postavitvijo in zelo veliko varnostjo zaposlitve. Hitre in odprte komunikacijske poti s "kulturo tikanja" in močna ekipa.

Možnosti za opravljanje dela po vsem svetu. Opravljanje del na najnovejši in inovativni tehniki.


Ali je to točno to, kar iščeš? (!)

Tukaj boš našel več informacij in lahko neposredno stopili v stik z nami.

Imaš vprašanja glede zaposlitve?

Damian Pajnkiher
Tel.: + 49 160 9566 1812

Boštjan Žerak
Tel.: + 386 40 573 501

Mail: kariera@wk-industrietechnik.de

Tvoj
razvoj
Tvoja
pridobitev
Naša
ponudba
Tvoj
tim
+

ZAKAJ W&K?

Postani član svetovne montažne družine W&K-ja.

Ponujamo ti številne prednosti in varno prihodnost.

Pri nas boš profitiral od velikega števila individualnih prednosti. Tvoje delovne naloge bomo s tabo zmeraj individualno uskladili. Svet W&K-ja ponuja veliko možnosti za nadaljnji razvoj, s katerim boš zase dosegel najboljše rezultate. V našem mladem in odprtem kolektivu boš hitro našel svoje mesto.

 

Več informacij

Moja pot do družbe W&K

Iskal sem nove izzive na mehanskem področju montažnega dela. Družba W&K predstavlja zame zanimivo in mednarodno uspešno okolje, s katerim se lahko odlično identificiram. Že prvi dan so me dobro sprejeli in vpeljali v kolektiv.

Zakaj rad delam za W&K…

Široka postavitev in profesionalnost družbe W&K me vsak dan znova navdušujeta. W&K velik pomen pripisuje temu, da sodelavec hitro sam prevzame odgovornost ter da mu posredovane naloge omogočajo osebno in poklicno rast. Spoštljiv odnos drug do drugega kot tudi medsebojna pomoč predstavljata temelja družbe W&K. Medkulturno sodelovanje in raznolikost igrata pomembno vlogo in sta del poklicnega vsakdanjika. Nadrejeni so vedno odprti do idej in predlogov zaposlenih. V družbi W&K hitro prepoznajo sposobnosti vsakega posameznika ter jih podpirajo s ponudbo internih šolanj ali zunanjih izobraževanj. W&K krepi in potencira zmogljivost svojih sodelavcev! Vsak dan znova prihajam na delo motiviran, saj delam v okolju, ki mi nudi polno zanimivih nalog in izzivov.

Na družbo W&K sem postal pozoren preko oglasa na enem od spletnih zaposlitvenih portalov. Ker je družba W&K zaradi svojega mednarodnega nastopa ter širokega spektra ponujenih storitev pozitivno izstopala, sem se odločil, da se na razpisano delovno mesto tudi prijavim. Kmalu zatem sem bil povabljen na prijeten razgovor in hitro potem sem se v družbi W&K tudi zaposlil.

Od prvega dne naprej cenim kolegialno in prijetno vzdušje v podjetju. Vse je „bolj osebno“, saj je W&K družinsko podjetje, kar mi zelo ustreza.

Zakaj rad delam za W&K…

Na tržišču ima družba dober ugled, poleg tega neprekinjeno vlaga v nadaljnji razvoj. Zaradi novih delovnih nalog sem razširil svoj spekter znanja. Delo nikoli ni postalo enolično ali celo dolgočasno. Spreminjajoče se zahteve mi zagotavljajo zmeraj nove izzive. Zaradi raznolikosti delovnih nalog je moje delo razgibano, kar mi zelo ustreza. V težkih situacijah stopimo skupaj - tako montažno osebje kot tudi nadrejeni - skupaj rešimo vsak problem. Prejemam pozitiven feedback in imam prijazne sodelavce. Preprosto: počutim se dobro!